Aandacht voor gast, wijn en horecamedewerker.
Stel: u heeft tekort aan medewerkers of uw medewerker hebben nog beperkte ervaring. Hierdoor komt het voor dat gasten langer op hun glas moeten wachten of dat er geen tijd is om wat meer uitleg over de wijn te geven.
Graag kom ik bij u aan de slag als gastsommelier. Dit kan al vanaf een of aantal dagen per seizoen.
Tijdens piekuren kom ik uw gasten enthousiasmeren over de wijnen op uw kaart. Laat ze proeven wat in hun smaakpalet past of juist iets wat hun gerecht mooi zal aanvullen. Verkopen voor uw zaak dus!
Daarnaast zal ik de medewerkers "on the job", maar ook door middel van training inspireren om uw wijnkaart te leren kennen. Natuurlijk maak ik een offerte op maat, waarbij ik juist in deze tijd van onzekerheid rekening houd met de situatie op dat moment.
Als Sommelier en Route kom ik op afspraak met mijn mooie retro wijntrolley langs uw bedrijf om het weekend in te luiden met een aantal fijne wijnen met inspirerende uitleg. Je kunt hierbij kiezen uit:
Hierbij kan een samenwerking aangegaan worden met Bennebroecks Bier. Ook alcoholvrije cocktails kunnen in een aanbod meegenomen worden.
Aanvullende diensten